top of page

Vulpi mesekönyv

Vulpi mesekönyvek

Örömmel jelentem be, hogy megjelent a VULPI című mozgásfejlesztő mesekönyvem. Köszönet és hála Paksi Veronikának, aki alakot adott a kisrókának és a Nyitott Akadémiának, mint kiadónak. 


A könyv főszereplője Vulpi, aki elindul, hogy felfedezze a világot. A mesét hallgató gyermekek együtt mozoghatnak a rókakölyökkel a könyvben található gyakorlatokat végezve. A  történetet mondókák színesítik.  Ezeket a szülő, a pedagógus vagy a segítő, akár a gyakorlatok végzése alatt felolvashat a gyerekeknek, hogy az olyakor döcögősebben történő gyakorlás gördülékenyebbé, eredményesebbé válljon.

Rajta! Induljon a róka - móka! 

A könyv megvásárolható a könyvesboltokban és online.

A kísérő videócsomag is elérhető, amely bemutatja a könyvben szereplő gyakorlatokat. Vásároljon februárban, és használja az VULPI2402 promóciós kódot a 25%-os kedvezményért. A kedvezményes kóddal a videócsomag ára mindössze kb. 1850Ft.

Vulpi könyv oldála
Vulpi könyv oldála
Vulpi videocsomag

A "VULPI c. könyvben található gyakorlatok gyűjteménye" videócsomag bemutatja a könyvben szereplő gyakorlatokat. Vásároljon februárban, és használja az VULPI2402 promóciós kódot a 25%-os kedvezményért. A videócsomag normál ára 6,99 USD (kb. 2475Ft). A kedvezményes kóddal a videócsomag ára mindössze 5,24 USD (kb. 1850Ft). Vegye figyelembe, hogy az árfolyamok változnak!

 

Segítségképpen létrehoztunk egy oldalt, amely tartalmazza az utasításokat, hogyan vásárolhatja meg a csomagot.

bottom of page